Batman Arkham Knight PS4 console

Sony brengt binnenkort een wel heel speciale PS4 console uit.
Op 23 Juni komt de langverwachte Playstation 4 game Batman: Arkham Knight uit.
Vele gamers wachten al enige tijd op Batman: Arkham Knight, eigenlijk zou de game al in Oktober 2014 uitkomen. Het is het vierde deel in de Batman: Arkham reeks en Sony haakt daar op een wel heel speciale manier op in. Sony brengt namelijk een gelimiteerde Batman Arkham Knight PS4 console uit.

Batman Arkham Knight PS4 console

Arkham KnightAls het vierde deel van Batman Arkham Knight op 23 Juni uitkomt brengt Sony dus ook een speciale editie van de Playstation 4 uit. Een gelimiteerde Batman: Arkham Knight PS4 editie met de game zelf erbij, Batman: Arkham Knight.

De console ziet er anders uit dan een standaard PS4 console, de Playstation 4 is zilverkleurig en is bedrukt met de schaduw van Batman. Ook de PS4 controller, een speciale DualShock 4, is zilverkleurig en ziet er uitstekend uit.
De game zelf bevat een speciale missie pack die alleen voor de Playstation wordt uitgebracht, “The ScarCrow NightMare Mission Pack”. Momenteel is er nog geen prijs bekend, waarschijnlijk wordt de bundel uitgebracht voor een bedrag van rond de € 400,-

Batman Arkham Knight voor de Playstation 4

Zelden zijn de verwachtingen voor een aankomende Playstation 4 game zo hoog geweest en dat is best logisch.
De voorgaande drie delen van Batman Arkham waren extreem succesvol en werden zeer goed ontvangen.
Batman Arkham Knight zou in oktober 2014 al uitkomen maar Rocksteady Studios heeft veel meer tijd genomen voor de ontwikkeling van de game. Dat is in dit geval goed nieuws, Rocksteady Studios is een onderdeel van Time Warner en de game wordt uitgebracht door Warner Bros. Wie in beschouwing neemt dat Time Warner en Warner Bros betrokken zijn bij de ontwikkeling en marketing van Batman Arkham Knight weet dat het een absolute top titel wordt.
Het zijn nou niet bepaald bedrijven die even snel een simpele game op de markt brengen. Het feit dat Sony een speciale PS4 console Batman Arkham Knight uitbrengt, bekrachtigt dat Batman Arkham Knight een heel speciale game gaat worden.

Als je jezelf als een Playstation gamer beschouwt mag je Batman Arkham Knight zeker niet missen, waarschijnlijk wordt het een van de meest succesvolle Playstation 4 games allertijden. En de Batman Arkham Knight PS4 console? Wel als je een echte Batman fan bent, dan is de console en game bundel zeker het kopen waard. Maar de game werkt natuurlijk ook uitstekend als je een standaard PS4 hebt.

Hieronder een zeer indrukwekkende promo video van Arkham Knight waarin de Playstation gameplay te zien is!

Volg en like ons aub!