PS4 kopen met Silent Hill teaser

Vorige week werd bekend dat Konami Entertainment het Silent Hill horrorgame project heeft geannuleerd.
Silent HillsHet was een veel belovende horror game waar vele gamers wereldwijd naar uitkeken.
Nu Konami niet langer mee werkt aan de ontwikkeling van Silent Hill is de game geannuleerd.
Film regisseur Guillermo del Toro en acteur Norman Reedus, bekend van zijn rol als Daryl Dixon in the Walking Dead, waren betrokken bij het project. Volgens velen heeft Hideo Kojima, een genie op het gebied van gameontwikkling, ontslag genomen bij Konami Digital Entertainment na een langdurige machtsstrijd. Het bedrijf zou zonder Hideo Kojima niet in staat zijn om Silent Hills op te leveren.

PS4 te koop met Silent Hill teaser

PS4 console op EbayDe een zijn dood is een ander zijn brood zegt men wel eens. Op 29 april is de playable teaser van Silent Hills verwijderd van het PlayStation Network. Enkele mensen zagen dit aankomen omdat Konami Digital Entertainment alle online verwijzingen naar Hideo Kojima en zijn bedrijf, Kojima Productions, had verwijderd.
Gisteren verscheen er op ebay.com een advertentie waarin iemand zijn Playstation te koop aanbood, inclusief de playable teaser van Silent Hills. De verkoper vraagt ruim 1400 euro en ten tijde van dit schrijven staat de teller al op meer dan 700 euro.
En dat voor een 6 maanden oude Playstation 4, die momenteel een nieuw waarde heeft van 360 tot 400 euro.
Veel mensen volgen het voorbeeld en zetten hun PS4 voor absurd hoge bedragen op websites zoals Ebay, inclusief de playable teaser van Silent Hills.

Hideo Kojima en Metal Gear Solid

Metal Gear Solid wordt door vele gamers gezien als de beste game reeks ooit geproduceerd.
Hideo Kojima heeft Metal Gear Solid ontwikkeld, de game reeks wordt als het grootste succes van Konami Entertainment gezien. Konami is waarschijnlijk al klaar met de ontwikkeling van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, die in september 2015 moet uitkomen. In een persbericht heeft het bedrijf kenbaar gemaakt dat Metal Gear Solid V: The Phantom Pain gewoon zal uitkomen zoals geplanned. Op de vraag waarom Silent Hills geannuleerd is wilt Konami Entertainment geen antwoord geven.

Wat is er aan de hand met Konami?

Konami heeft de laatste tijd een aantal hele vreemde stappen gezet.
Het bedrijf heeft de beurs verlaten, de beste gameontwikkelaar is opgestapt en een aankomende top titel, Silent Hills, is geannuleerd. Volgens vele is het bedrijf bijna failliet, Konami zelf houdt zich doodstil en laat in enkele persberichten alleen doorsluimeren dat men druk bezig is met een reorganisatie. De toekomt zal uitwijzen waar het naar toe gaat met het bedrijf, dat de uitgever is van alle Metal Gear Solid games.

Hieronder beelden van de hele Silent Hill playable teaser

Volg en like ons aub!