Tweedehands Playstation kopen

Een tweedehands Playstation kopen, dat is zelden handig. Je weet immers nooit zeker wat de vorige eigenaar ermee heeft gedaan. Stel dat je garantie krijgt? Is het dan wel een goed idee om een gebruikte Playstation te kopen?
Ja, als een officiële erkende webwinkel zoals netgame die garantie geeft.

Een gebruikte Playstation kopen met garantie

Tweedehands PlaystationOp marktplaats zijn er vele verkopers die een Playstation aanbieden.
Je weet echter maar nooit wat je krijgt.
Er kunnen allerlei zaken helemaal verkeerd zijn met een Playstation.
De harde schijf staat op het punt het te begeven, te laser hapert, de disk tray wilt niet meer open, we kunnen nog wel even doorgaan.
Helaas zijn er mensen die een Playstation in die staat gewoon aanbieden als ‘bijna nieuw’. Koop daarom nooit een tweedehands Playstation van iemand. Als je echt niet genoeg geld hebt, koop dan een gebruikte Playstation bij een erkende winkel.

Gebruikte PS4? Of toch een Playstation 3 kopen?

Momenteel zijn er online vrijwel geen winkels te vinden die een gebruikte PS4 aanbieden.
Het systeem is gewoon nog te jong, als iemand zijn PS4 vandaag voor een redelijke prijs aanbiedt, is deze morgen verkocht. Een webwinkel maakt er anders ook amper winst op.

Als je budget erg laag is kan je het beste kiezen voor een tweedehands PS3. Voor € 139,- kan je al een tweedehands Playstation kopen bij webwinkels die er echt garantie bij geven. Wat kan ik verwachten voor € 139,- vraag je je misschien af? Een uitstekende PS3, die zeer uitvoerig getest is. Je moet dat niet denken aan een model met 500 GB maar een Playstation 3 met een 12 GB HD. Op zich genoeg om je favoriete games op te spelen. Voor € 199,- kan je een gebruikte PS3 kopen met een 500 GB harde schrijf. Deze bedrag variëren soms een paar euro, het kan net iets goedkoper of duurder zijn dan € 139,- en €199,- De prijs hangt namelijk af van het aanbod, een goedwerkende, geteste tweedehands Playstation is niet zomaar te koop.

Toch wachten tot je een PS4 kan kopen?

Veel van de allerbeste games die je nu kan kopen voor de PS4, zijn ook beschikbaar voor de Playstation 3.
De kwaliteit is er niet echt minder om. Maar je zit wel achter een net wat oudere game console.
Dat is nu niet zo erg. Maar als die PS4 game waar iedereen op heeft gewacht over een halfjaar uitkomt, wat doe je dan? Dan moet je misschien toch maar een PS4 kopen. Het is handiger om er nu goed over na te denken dan later.

Bestel een PS4 betaal later
Het is niet de beste manier maar als je weet dat je het je later kan veroorloven, waarom niet?
Het is mogelijk om een PS4 te kopen en later te betalen. In termijnen, voor 20 euro per maand.
Of gewoon in een keer, na 14 dagen per acceptgiro. Het is maar net waar je voor kiest.

Volg en like ons aub!